Page 40 - Gebra
P. 40

maar let op: hij is alleen toegankelijk als je werkgever bij de vereniging is aangesloten.
ERVARINGSCERTIFICAAT
Vrees je dat je om vooruit te komen weer jaren terug de schoolbanken in moet, en zie je hier tegenop, dan kun je mogelijk gebruik maken van het ervaringscertificaat: door je ervaring te laten meewegen in het scholingstraject kun je vrijstellingen krijgen en wordt de duur van de opleiding verkort. In sommige gevallen komt het zelfs voor dat iemand helemaal de schoolbanken
niet meer in hoeft om voor een diploma in aanmerking te komen.
VAKOPLEIDING
Wil je gericht opgeleid worden, dan
is de Vakopleiding Gemengde- en Speelgoedbranche wellicht iets voor jou. De opleiding bestaat uit negen boeken voor
de gemengde branche en zeven boeken voor de speelgoedbranche. Hiernaast zijn er apart nog een “Praktijkwerkboek”, het studieboek “Klantgericht verkopen” en een “Begeleidershandleiding”. De boeken zijn te bestellen bij de Vereniging Gebra.
De opleiding en het opleidingsmateriaal zijn bedoeld voor zelfstudie. Ieder boek biedt een combinatie van assortiment- en materiaalkennis, aangevuld met verkooptechniek.
Overleg met je werkgever of hij jou in je opleidingswensen wil ondersteunen. Het is tenslotte ook in zijn belang dat jij je ontwikkelt. Bovendien kan hij als lid van de Vereniging Gebra de opleidingsboeken met korting bestellen. Een duidelijke win- winsituatie dus voor alle betrokkenen. Pak die kans!
  
   38   39   40   41   42