Page 76 - Gebra
P. 76

Maar het belangrijkste voordeel van het vakbondslidmaatschap is misschien nog wel dat de bond niet langer alleen maar vóór jou werkt aan een goede beloning, goede andere arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden, maar dit ook doet námens en mét jou. Want als lid heb je direct zeggenschap over de koers van de bond.
We kunnen (en willen) je geen advies geven over wélke bond je het beste kan kiezen. Dat moet je zelf beslissen. Op hun websites lees je waar de betreffende bonden voor staan en wat ze jou te bieden hebben. Het is belangrijk dat je je daarbij thuis voelt.
Check bijvoorbeeld eens de website van de afzender van deze informatiemap: www.fnv.nl/handel. We maken graag kennis met je.
NIET IEDEREEN VOOR ZICH,
MAAR MET ELKAAR!
Word lid van de FNV. Samen maken we Nederland eerlijker en sterker.
Door op te komen voor iedereen die werkt, werk zoekt of heeft gewerkt. Met ruim 1 miljoen leden zijn wij de grootste vakbond van Nederland. Word jij ook lid?
WAT KOST HET?
Als je lid wordt betaal je de eerste 4 maanden slechts 25,-. Daarna betaal
je maximaal € 16,48 per maand. Heb
je een uitkering, ben je gepensioneerd
of heb je een laag inkomen, dan kun je korting krijgen op je contributie. Kijk voor de contributieregeling op www.fnv.nl/ contributie
FISCUS BETAALD MEE
In veel cao’s hebben we afspraken gemaakt over fiscaal voordelige vakbondscontributie. Dat betekent dat je aan het eind van het jaar een deel van je contributie terugkrijgt. Deze korting is afhankelijk van je inkomen en kan op lopen tot 50%!
Ga naar www.zowerktnederland.fnv.nl en meld je aan als lid of vul het aanmeldformulier in die op de volgende pagina is toegevoegd.
10 GOEDE REDENEN OM LID TE WORDEN VAN FNV
1 Invloed op je arbeidsvoorwaarden
2 Persoonlijk advies over werk en inkomen
3 Juridische hulp bij werk en inkomen
4 Hulp bij beroepsziekte en letselschade 5 Weten wat er speelt in je sector
6 Loopbaanadvies
7 Gratis belastingservice
8 Voordelige zorgverzekering
9 Korting met ledenvoordeel FNV
10 Voordelige aanvullende rechtsbijstandsverzekering
            

   74   75   76   77   78